ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η ENGIE αποδεικνύει το υψηλο επίπεδο των υπηρεσιών της μέσω διακρίσεων σε διοργανώσεις αναγνωρισμένες από το χώρο και μέσω των διεθνών πιστοποιήσεων από εγκεκριμένους φορείς.

Facility Management Awards

Η ENGIE βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης λειτουργίας και τεχνικής συντήρησης εμπορικών κέντρων και συγκεκριμένα για το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen στα Σπάτα. Η απονομή του βραβείου έγινε στα πλαίσια των Facility Management Awards, τα οποία διενεργήθηκαν στις 5 Μαΐου 2014 στο Marousi Plaza. Διαβάστε περισσότερα www.fmawards.gr

Environmental Awards

Το Δεκέμβριο του 2014, η ENGIE διακρίνεται στην κατηγορία Energy Services Companies & Consultants στα πλαίσια των Environmental Awards 2015. Είμαστε περήφανοι για την βράβευση της ENGIE με το ασημένιο Environmental Award, μαζί με τον Πελάτη μας Δικηγορικό Γραφείο Κυριακίδη - Γεωργόπουλου, σε αναγνώριση των πρωτοποριακών μεθόδων και βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόστηκαν για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, στα πλαίσια της Ενεργειακής Εκτίμησης και Βελτιστοποίησης του κτιρίου γραφείων της δικηγορικής εταιρείας στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα www.environmentalawards.gr

ISO

Η ENGIE, πιστή στη στρατηγική της για λειτουργική αριστεία, έχει ήδη λάβει 3 πιστοποιήσεις ISO σύμφωνα με τα πρότυπα 9001 για την ποιότητα, 14001 για Περιβαλλοντική Διαχείριση και 18001 για την Ασφάλεια και Υγιεινή στην εργασία. Η ENGIE έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο της τεχνικής συντήρησης και του Facility Management προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

Πολιτική Ποιότητας

Οι δεσμεύσεις μας :

Εγγυόμαστε την ποιότητα του προσωπικού μας: Να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του πελάτη διασφαλίζοντας τη σωστή διαδικασία πρόσληψης, ορίζοντας τα καθήκοντα και με συνεχείς εκπαιδεύσεις σε θέματα Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος.

Εγγυόμαστε την ποιότητα των πελατειακών μας σχέσεων: με τη σωστή, εγκαιρη, ακριβή σύνταξη προσφορών, κάνοντας τον πελάτη να επωφελείται από ένα αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος του δίνει τις σωστές συμβουλές, μέσω διαφανών διαδικασιών.

Εγγυόμαστε την Ποιότητα και την Ασφάλεια στις τεχνικές μας υπηρεσίες: προσφέροντας νέες τεχνολογίες, οργανώνοντας σαφή επικοινωνία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υπηρεσία και ελέγχοντας τις απαιτήσεις Ασφάλειας και Περιβάλλοντος προλαμβάνοντας κάθε υλική, περιβαλλοντική και σωματική βλάβη.

Εγγυόμαστε την Ποιότητα της διαχείρισής μας: όντας προσεκτικοί απέναντι στο πελάτη, έχοντας προμηθευτές που διατηρούν τα ίδια πρότυπα Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος.